Dé kennisdriehoek: HP, Microsoft & Buyitdirect

IT. Inclusive, HP en Microsoft

Voor een perfecte IT. Inclusive beleving heeft Buyitdirect de krachten gebundeld met twee andere sterke merken: HP en Microsoft. In deze blog leggen wij uit waarom juist deze twee. Eerst bespreken we nog even kort wat IT. Inclusive inhoudt.

IT. Inclusive bevat alle diensten die Buyitdirect aanbiedt voor het inrichten van (digitale) werkplekken. Hiermee kan IT. Inclusive vergeleken worden met de oplossingen ‘Device as a Service (DaaS)’ of ‘Werkplek as a Service (WaaS)’. Zo heb je alle devices, software en dienstverlening rondom de moderne werkplek in één. Je kan het vergelijken met een abonnement waarbij je per maand betaalt en alle kosten overzichtelijk op één factuur ontvangt.

Waarom IT. Inclusive en HP?

HP is wereldwijd één van de marktleiders op het gebied van notebooks. Dat is ook niet zo gek als je kijkt naar het bewezen track record van HP op het gebied van devices voor werkplekken. HP heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, is betrouwbaar en heeft fancy designs. Naast dat het design tegenwoordig een belangrijke factor is bij de aanschaf van een (werk) notebook is security top prioriteit. HP (werk) notebooks zijn uitgerust met de nieuwste security technologieën. Denk hierbij aan het ontgrendelen van notebooks door middel van de iris scan, Trusted Platform Module (TPM) of de vingerscan. De verschillende series en modellen zorgen ervoor dat er voor ieder gebruikersprofiel een passend device bestaat. Als kers op de taart maakt HP Techpulse het mogelijk om alle devices op afstand proactief te beheren.

HP Techpulse: Device monitoring, analytics en proactive management

Met het platform TechPulse ontvangt Buyitdirect de gegevens van alle devices (GDPR proof). Denk hierbij aan functioneren van het werkgeheugen, de opslag van de SSD kaart en de conditie van de batterij. Deze gegevens verwerken en vertalen wij door in een advies voor het optimaliseren van de werkomgeving. Met behulp van machine learning worden tevens de gebruikersgegevens geanalyseerd. Dit laat zien of de processoren van de gebruikers te veel worden belast of juist te weinig. Met deze gegevens adviseren wij welke devices het beste bij gebruikers passen zodat deze beter aansluiten bij de behoeften.

Waarom IT. Inclusive en Microsoft OEM?

IT. Inclusive is bedoeld om werken zo efficiënt en soepel mogelijk te maken, zowel voor IT managers, systeembeheerders en C-level als alle andere medewerkers. Dit gaat verder dan het uit handen nemen van lifecycle diensten, reparaties en maandelijks betalen. Software speelt hierbij een grote rol. Microsoft 365 is de productiviteitscloud van Microsoft die ervoor zorgt dat jij en jouw medewerkers altijd en overal volledig beveiligd kunnen (samen)werken. Samenwerken wordt nog makkelijker en efficiënter met Microsoft Teams. Hiermee kan je gemakkelijk video-vergaderingen opstarten, snel communiceren via (groeps)chats of bellen. Sla documenten op in een ‘Team’ en houdt alle informatie en communicatie overzichtelijk bij elkaar voor iedereen die hierbij betrokken is. Zo wordt samenwerken in projectvorm makkelijk en overzichtelijk.

Gebruikers zitten ook niet meer vast aan één device, doordat iedere gebruiker met zijn login op ieder device inloggen. Alle Office apps worden automatisch geüpdatet met de nieuwste versies en iedere gebruiker beschikt over 1 tb aan One-Drive opslag.

Buyitdirect, HP en Microsoft: Dé kennisdriehoek

De jarenlange ervaring van zowel Buyitdirect, HP en Microsoft met het creëren van ideale werkplekken heeft ertoe geleidt dat IT. Inclusive de uitkomst biedt voor ieder IT vraagstuk. Wij kijken samen naar de huidige situatie van jouw organisatie en komen met een op maat gemaakt plan. In onze ogen is iedere organisatie namelijk uniek en daarbij hoort een unieke IT oplossing.

Wil jij weten wat IT. Inclusive voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op onze Business Solutions Manager Michel Vogelenzang.

Neem contact op